Pensioenaangifte: eerste reacties werkgevers binnen

Pensioenaangifte: eerste reacties werkgevers binnen

7-10-2011

Eerder dit jaar informeerden we u over het aanleveren van pensioengegevens via Pensioenaangifte. Pensioenaangifte is een nieuwe manier van gegevensaanlevering. Werkgevers kunnen via Pensioenaangifte hun werknemersgegevens sneller en eenvoudiger aanleveren. Inmiddels hebben we de eerste reacties van werkgevers binnen.

Pensioenaangifte is direct gekoppeld aan uw administratie. Aanpassingen voert u door in uw salarispakket. Deze gegevens gaan automatisch via Pensioenaangifte naar uw pensioenuitvoerder. Aan- en afmeldingen hoeft u dus niet meer apart door te geven. Dit geldt ook voor jaaropgaven en loonopgaven. Gegevensaanlevering kost u minder tijd en uw gegevens zijn altijd correct en actueel. De meeste werkgevers zijn dan ook blij met deze nieuwe manier van aanleveren.

De eerste aansluiting kost sommige werkgevers en administrateurs eenmalig wat meer tijd. Dit komt door de instellingen van het gebruikte softwarepakket. De instellingen zijn vaak makkelijk aan te passen en het aansluitteam ondersteunt werkgevers en administrateurs bij de aansluiting. Als de aansluiting eenmaal werkt, zijn de werkgevers tevreden.

De aansluiting vindt gefaseerd plaats. Misschien bent u nog niet aangesloten op Pensioenaangifte. U hoeft zelf niets te doen. We nemen met u contact op.

Bent u benieuwd naar Pensioenaangifte? Meer informatie vindt u bij Pensioenaangifte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *