Website pensioenfonds vernieuwd

Website pensioenfonds vernieuwd

7-6-2010

De website van uw pensioenfonds is vernieuwd! Aan de buitenkant, maar vooral aan de binnenkant. Veranderingen die u misschien niet meteen ziet, maar die u helpen om snel een antwoord op uw vragen te vinden!

Een vernieuwde website… misschien is het even wennen. Als u eerder op de site bent geweest, zult u ook veel herkennen. Nieuw is vooral de manier waarop u direct de informatie vindt die u zoekt.

Dat gebeurt door een duidelijke indeling in ‘Ik bouw pensioen op’ (voor werknemers), ‘ik ontvang pensioen’ (voor gepensioneerden), ‘ik ben werkgever’ (voor werkgevers) of ‘mijn pensioenfonds’ (informatie over het pensioenfonds). Als u voor een van deze opties kiest, wijst alles zich verder vanzelf.

Maar ook door een handig ‘kruimelpad’ (links onder de balk), dat u altijd laat zien waar u in de site bent en waar u vandaan komt. Via de sitemap (onderaan) gaat u direct naar de juiste webpagina.

De belangrijkste verandering zit ‘achter de schermen’: daar is hard gewerkt om de site ook toegankelijk te maken voor mensen met een functiebeperking en senioren. Veel aanpassingen zijn inmiddels doorgevoerd. Zo kunt u overschakelen op een zwart/witversie en alle teksten vergroten of verkleinen.

Hebt u vragen of opmerkingen over onze nieuwe website? Geef uw mening dan door via Contact. Daarmee helpt u ons de site verder te verbeteren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *